Okrogla miza: Ali se nas to res ne tiče?

Čas in kraj
6. december 2011  |  Filozofska fakulteta, Ljubljana

Vsi smo opazili dogajanje na filozofski fakulteti izpred zadnjih dveh tednov. Kljub močni iniciativi študentov, ki so člani gibanja Mi smo univerza, pa se večina študentov našega oddelka na dogajanje NI odzvala in postavila na eno ali drugo stran ter ostala pasivna, čeprav se dogajanje najbolj dotika področja naše stroke.

Ker želimo, da po zgledu oddelčnih profesorjev študenti Oddelka za pedagogiko in andragogiko spoznamo dejstva in postanemo kritični, Društvo študentov andragogike in pedagogike v  torek, 6. 12. 2011, ob 19.00 uri organizira OKROGLO MIZO z naslovom: Ali se nas to res ne tiče?,  ki se bo odvijala na Filozofski fakulteti, na Oddelku za pedagogiko in andragogiko v predavalnici 415. Na njej bodo svoje argumente in predloge podali profesorji oddelka, predstavniki gibanja Mi smo univerza, svoja mnenja pa boste lahko izrazili tudi študentje.

Vsebina:

  1. Predstavitev ozadja in izhodišč gibanja Mi smo univerza.
  2. Odprta razprava študentov in profesorjev.
  3. Predstavitev izhodišč za razpravo o bolonjski prenovi profesorjev oddelka za pedagogiko in andragogiko in odprta razprava.
  4. Oblikovanje sklepa okrogle mize.

Lepo vabljeni,

DŠAP

Postanite član

Članstvo v ZDPDS društvom in klubom omogoča povezovanje s strokovnimi organizacijami, društvi, zavodi in državnimi organi, ki delujejo na področju vzgoje in izobraževanja, sodelovanje v strokovnih razpravah, udeležbo na strokovnih in študijski potovanje ter dostop do strokovnih vsebin.

Kontakt
ZNANSTVENA REVIJA

Sodobna PEDAGOGIKA

Zadnja številka
Številka 2, Junij 2020 - 71 (137)

Prispevki k visokošolski didaktiki

Poglej