Navodila za prijavo

Datum
Objavljeno 14. oktober 2010

Na konferenco se prijavite tako, da na naslov ZDPDS, Tržaška 2, 1000 Ljubljana, Slovenija pošljete izpolnjeno prijavnico, ki je priložena temu gradivu. Prosimo vas, da prijavnico pošljete le enkrat. Prijava je dokončno veljavna šele po plačilu kotizacije.

Udeležence, ki nameravate na konferenci sodelovati s pisnim prispevkom, prosimo, da datoteko s svojim prispevkom skupaj s prijavo in potrdilom o plačani kotizaciji pošljete najkasneje do 14. 1. 2011. Aktivno udeležbo na konferenci vam bomo potrdili in vaš prispevek objavili le v primeru, da boste prispevek poslali in kotizacijo poravnali do tega datuma.

Udeleženci, ki na konferenci ne boste sodelovali s svojim pisnim prispevkom, se lahko na konferenco prijavite najkasneje 29. aprila 2011.

Postanite član

Članstvo v ZDPDS društvom in klubom omogoča povezovanje s strokovnimi organizacijami, društvi, zavodi in državnimi organi, ki delujejo na področju vzgoje in izobraževanja, sodelovanje v strokovnih razpravah, udeležbo na strokovnih in študijski potovanje ter dostop do strokovnih vsebin.

Kontakt
ZNANSTVENA REVIJA

Sodobna PEDAGOGIKA

Zadnja številka
Številka 2, Junij 2023 - 74 (140)

Mladi, psihosocialne stiske in šola kot potencialni podporni dejavnik

Poglej